top of page

Hvem er jeg 

Det var ikke altid sådan.  At jeg spiste vegansk, arbejdede med balance i krop og sind eller underviste og konsulterede i en sundere livsstil. 

Det var faktisk det helt modsatte. Og netop derfor jeg er, hvor jeg er i dag. Jeg har om nogen levet et liv i overhalingsbanen, i ekstremerne, hvor jeg i mange år flygtede fra at mærke mig selv ved at tage alting helt ud over rampen. Om det var at tage min cykelsport et sted, hvor det ikke kunne handle om andet, eller da jeg med det Københavnske natteliv som mit eget hjem, lod stoffer og alkohol tage over.

Jeg fandt ud af, at det at gå 'all in',  var et mønster, der gik igen. Ikke kun fordi jeg som person elsker at gøre ting 100%, men jeg fordi, at ekstrem sporten og stofferne fungerede som en flugt væk fra at mærke mig selv.  Jeg tvivler på, at jeg var blevet særlig gammel, havde jeg fortsat det liv i overhalingsbanen - men det det heldigvis gik det op for mig, at jeg blev nødt til at dykke ned i, hvad det egentlig handlede om. Det tog nogle år, at face angsten for ikke at være god nok, og finde redskaberne til at leve balanceret, så jeg kunne kigge på mig selv i spejlet uden at flygte - men indse, at jeg er god nok som jeg er.

Min rejse slutter aldrig, men fordi jeg har arbejdet med at tage flymasken på mig selv først, føler jeg mig nu også rustet og groundet til at hjælpe andre på vej. Ja, jeg lever stadig et travlt liv som behandler, underviser og medejer af både et ayurvedisk sundhedshus og en restaurant, men jeg prioriterer nærvær og balance med min familie. Når jeg mediterer, bruger åndedrættet og dyrker yoga, er det min måde at rejse ud på, og det bringer mig tilbage og gør mig bevidst om, hvor uhensigtsmæssigt mit 'alt eller intet' har været hidtil. Ryger jeg ud af en tangent, så fortæller kroppen mig det. Og hvor jeg før blev syg, gik ned med stress eller depression, når jeg endelig tog en pause, kan jeg i dag spotte de blinkende lamper- i god tid. Nu tillader jeg ikke mig selv, at komme for langt ud - og jeg bruger min egen manual til hurtigere at kunne navigere rundt. Netop det, kan jeg også hjælpe mine klienter med.

DSC01262
JST06818
Spa Basket
Homeopathic Bottles
Scriptures

Min mission

Ingen klienter er ens. Derfor er det vigtigste for mig, at lytte til den klient, der kommer ind i mit rum. At dykke ned i den enkeltes livshistorie og høre, hvor de er i livet, og både lytte til, hvad der bliver sagt, men også lytte til de signaler kroppen kommer med under en behandling eller en konsultation. 

Det handler om mental og fysisk balance, og at vi har alle et ansvar for, hvad det bliver til - og at forstå at en psykisk ting kan forårsage en fysisk skade - og omvendt naturligvis. Jeg hjælper mine klienter med at dykke ned i dette, for som klient kan man have et billede af sig selv, men kroppen lyver aldrig.

Jeg giver konsultationer og behandlinger uden at være forudindtaget eller have 'judgment' - og du kan som klient være ung, gammel, cross-fitter eller yogi - det har ingen betydning.  Det handler i bund og grund om at acceptere og elske sig selv - og her starter arbejdet så med at komme i balance fysisk og psykisk, hvadenten dette begynder på briksen eller i konsultations rummet. 

DSC00397
Herbal Treatment
DSC01525
Spa Basket
DSC00427
JST06822
Homeopathic Treatment

Uddannelse og Erfaring

Professional baggrund

2013

BODY SDS

2016

A STRONGER LIFE

2021

ÅNDEDRÆT, AYURVEDA & NAYA

Jeg er født i 1981. I min fritid bruger jeg meget energi på at træne og udvikle min krop. Her spiller styrke og funktionelle bevægeteknikker en stor rolle.

Jeg stiftede bekendtskab med Body S|D|S i 2012, efter jeg i 2010 blev en ud af mange danskere som fik konstateret stress. I mit tilfælde fik det store konsekvenser for mit helbred, da mit ubehandlede stress endte med at udløse både angst og depression.

I 2013 valgte jeg så at starte på uddannelsen som Kropsterapeut / Body S|D|S, hvilket skulle vise sig at blive et vendepunkt i mit liv. De første to år var meget intense både psykisk og fysisk, og jeg tabte mig 10 kg inden for det første år. Det resulterede også i store ændringer i min kost og levevaner, som nu er blevet grundstenen i mit liv.

Jeg har behandlet siden 2013, og i 2016 åbnede jeg min egen klinik “A stronger life” på Amager. Her var vigtigt for mig, at skabe nogle rammer, der gjorde, at mine klienter bliver i stand til at lytte til deres egne behov og føler tryghed – både fysisk og psykisk – for det kan være med til at skabe balance i kroppen.

I 2021/22 videreuddannede jeg mig på 3 områder og er i dag også Ayurvedisk Livsstils- og Sundhedskonsulent, Ayurvedisk behandler og Åndedrætsterapeut. Jeg er medejer af NAYA CPH på Frederiksberg, hvor jeg både udfører kropsterapi og Ayurvediske behandlinger, men underviser også i Body SDS grundtræning og åndedræt på ugentlig basis og på vores detox forløb. Jeg er derudover medunderviser på Behandler uddannelsen hos NAYA​.

Teknik & Metode

Teknik & Metode

Kropsterapi & Ayurveda

KROPSTERAPI - TEKNIK

Alle har bagage med fra barnsben. Ligegyldigt om det er fysiske eller psykiske belastninger eller belastninger forårsaget af mad og usunde omgivelser, vil disse gener forbedres gennem en udrensende Body-session.

De benyttede metoder bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange. Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body-sds´ aku- og zonetryk.

Den unikke kombination af Body-sds-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Med indføling og viden om kroppens anatomi går jeg ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig. På den måde kan jeg behandle dine udsatte og sårbare områder.

Da jeg er af den holdning, at alle dele af kroppen hænger sammen, arbejder jeg altid med hele kroppen – en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave.

 

Behandling betragter jeg som et samspil mellem behandler og klient, hvor vi gennem samtale og åbenhed skaber et trygt miljø, der er med til at forebygge, helbrede og styrke kroppen.

Lidelser

Jeg afhjælper bl. a. problemer i bevægeapparatet, organproblemer samt nerve- og sanseproblemer. Stress, angst, traumer, gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelseproblemer, kroniske infektioner og nyre- og galdestenssmerter.

Ubalance

Når kroppen er i ubalance, er det svært for den at fungere korrekt. Det kan både skyldes fysiske skader, spændinger i kroppen eller stress. Det er min generelle opfattelse, at især stress, depression, usund mad og dårlige relationer er med til at skabe den ubalance.

Præstations-udvikling

Præstationsudvikling (eksempelvis sportspræstationer), øgning af sundhed og velvære, selvudvikling, udrensning af affaldsstoffer.

Samtale

En Body-session kan starte med en kort samtale, hvor vigtige problemstillinger drøftes. I løbet af behandlingen vil du muligvis blive overrasket over at jeg både nævner det psykiske og fysiske aspekt. Det skyldes, at Body-sds arbejder med idéen om det hele menneske.

AYURVEDISK BEHANDLING

Ayurvedisk Nordisk Abhyanga Massage behandling er opbygget efter den indiske massageform Abhyanga. Abhyanga er en anerkendt massageform indenfor ayurvedisk medicin, der har været benyttet og praktiseret i tusindvis af år. Det er en behandling af hele kroppen, hvor der bruges varm Ayurvedisk olie, med urter, der sammen med massagen, støtter Doshas tilbage i balance.

 

Abhyanga beroliger i særdeleshed de to store systemer i kroppen: Nervesystemet og det endokrine/ hormonsystemet. Massagen hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra vævene, stilner sindet og har en indirekte virkning på immunsystemet, ved at mindske belastninger ophobet i kroppen.  

 

Behandlingen er tilpasset vores liv i Norden, med et særligt fokus på forebyggelse af ubalancer / sygdom og stress lindring. Det er ikke en behandling, der bygger på at skulle ‘fikse noget’, men at få bragt krop og sind ned i en tilstand, hvorfra kroppen kan reparere sig selv.  Behandlingen går igang  i det øjeblik, klienten træder ind i rummet. Det er en  helhedsoplevelse, hvor omgivelserne og modtagelsen er en del af den samlede oplevelse.

 

Det vigtigste, når vi behandler, er at have fokus på helheden: at have et dynamisk flow med lange strøg i selve massagen og at der arbejdes i et roligt tempo, hvor åndedræt og krop følger med. Grebene overlapper hinanden, og der er en følelse af, at være i kontakt igennem hele behandlingen. Der bruges en generøs mængde varm olie, som hjælper med til, at strøgene bliver glidende og stimulerer lymfesystemet, samt åbner kroppens energiflow.

 

I denne behandling bruges som udgangspunkt flade hænder, håndrod og

underarme. Det er altså ikke en behandling, hvor vi bruger vores hænder og fingre til at gå i dybden fysiurgisk -  dog har vi fokus på enkelte Marma punkter og mere klassiske greb, der hænger godt sammen med den klassiske Abhyanga.

 

Selve behandlingen på briks tager (som udgangspunkt) 60 min. 

Incl. modtagelse, af, - og påklædning afsættes 75 min. 

Det er muligt at forlænge og tilpasse for længere varighed, da der også gives introduktion til Garshana (Tørbørstning) senere i forløbet. Med denne beregnes 90 min. 

bottom of page