top of page

Behandlinger

Sind, krop og sjæl

DSC00496.jpg

Kropsterapi

Body SDS behandling 

Den unikke kombination af Body S|D|S metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="431" data-teacher="214192" data-css-classes="custom-btn" data-button-text="Book Frederiksberg"></div>

Ayurvedisk Massage

Nordic Ayurveda Signatur Behandling 

 Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser. 

<div class="yogo-book-appointment-button" data-teacher="214192" data-css-classes="custom-btn" data-button-text="Book Frederiksberg"></div>

DSC00397.jpg
Konsultationer

Konsultationer

Ayurveda & Åndedræt

JST06735.jpg

Ayurvedisk Livsstils Konsultation

Kom i balance med Ayurveda

Her ser jeg dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde. Jeg arbejder både med den fysiske krop samt dit psykiske helbred, og bruger redskaber fra ayurveda som f.eks meditation, vejrtrækning, yoga, kost og meget mere. Min funktion er vejledende, og såfremt der kommer ting frem i samtalen, som skal udredes yderligere, anbefaler jeg dig at tage kontakt til egen læge med henblik på udredning.

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="436" data-teacher="214192" data-css-classes="custom-btn" data-button-text="Book samtale"></div>

Træning

Body SDS 

Træning

Træning

Body SDS

Body SDS´ træningssystem er udviklet af Bengt Valentino Andersen i 1982 og har været under konstant udvikling siden.

Træningsformerne arbejder især med at optimere vores kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, hvilket fører til et bedre helbred. Træningen er en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledtræning.

Ved at udøve denne kombination bruger du hele kroppen og ikke kun dele af den. For at opnå en optimal og stærk fysik skal du flytte kroppens grænser – og det gør du hos os. Den kraftige effekt vil ikke kun kunne ses på dit udseende, men skabe et sundt indre miljø.

Træningen er også et godt supplement til behandlingen, og selv ved kun én ugentlig træning vil du hurtigt kunne se og mærke fremskridt. Man skal dog huske, at øvelser kan tage tid at mestre, så derfor anbefaler vi altid, at du giver det 3-6 gange, før du bestemmer dig for, om det er noget for dig.  

JST09815-1-edited-1536x1536.jpg

Foredrag & Workshops

Ayurvedisk Livsstil, Detox forløb og Åndedræts workshops

Skrifter

Ayurvedisk Livsstil

Ayurveda i hverdagen

Hvordan kan vi skabe kan skabe et bedre helbred ud fra en det ayurvediske sundhedssystem? Hvordan kan vi få mere livsglæde ved at arbejde med både  den fysiske krop samt det psykiske helbred? I dette foredrag taler vi meditation, vejrtrækning, yoga og kost - og hvordan vi kan implementere det i vores hverdag - helt naturligt. 

Foredrag & Workshops

Åndedræt

Teknikker til at kontrollere livsenergien. 

"Luk munden" - tænk hvis vi kunne gøre det noget mere? For når vi lukker munden, trækker vi som regel også vejret: vores største-og måske vigtigste redskab ikke blot indenfor ayurvedaen men i livet. 

Hvor mange har på egen krop eller kendt nogle som trak vejret forkert? Hvad er at trække vejret forkert?

I dette foredrag lærer du åndedræts tekniker, der giver kroppen og nervesystemet ro, samtidig med, at diu får bedre søvn, immunforsvar og mindsker stress. 

Billede af Ksenia Makagonova
Billede af Sean Bernstein

Detox

Kom i mental og fysisk balance på detox forløb

I NAYA CPH har vi jævnligt detox forløb, hvor vi spiser ayurvedisk kost, træner krop og åndedræt og lærer, at det handler om mere end kost, men også detox fra sociale medier og relationer og bruge årstiden til at finde balance.

Detox findes i mange afskygninger: vand, ren juice osv., men i den ayurvediske version spiser vi en mono-kost, der mætter og tilpasser forløbet til den enkelte person, og kigger på  Ikke kun mad, bevægelse, åndedræt.

Events

Events

<div class="yogo-events"></div>

bottom of page